![]() |
Garmin |
Odgovori
|
| Autor | |
soraya
NetEkipa WoW Pristupio/la: 08-Veljača-2008 Lokacija: Poreč Online Status: Offline Poruke: 268 |
Citiram Odgovor
Tema: GarminPoslan: 13-Svibanj-2010 u 06:34 |
|
Bok Vipko
Evo dobio sam Garmin Nuvi 1250 gps ali nažalost bez cd-a i ostale stvari šta ide uz to osim papirologije. Evo šta me muči: Navodno se može u Google Earth ili nekom sličnom progarmu napraviti ruta i uploadati na Garmin ali fali mi Mapsource ili sličan program koji ne mogu skinut, a navodno sam to triba dobit sa uređajem. E sad imaš ti kakve ideje kako uploadati gpx rute na gps ? (kabel sam već kupio) Thx i pozdrav |
|
![]() |
|
Vipko
Korisnikov Profil
Pošalji PM poruku
Pronađi njegove postove
Posjte korisnikov web
Dodaj u Buddy List-u
Admin
Pristupio/la: 13-Listopad-2003 Lokacija: Trogir Online Status: Offline Poruke: 1943 |
Citiram Odgovor
Poslan: 13-Svibanj-2010 u 07:29 |
|
Map source nisam siguran jel dobijes s uredjajem ali mape definitivno ne dobijes. To je ono sto dize cijenu uredjaja. Ali hvala bogu na torentima, tako da tamo imas sve, skines to, skines mape, skines neki adria route ili nesto za mape hrvatske, bosne, slovenije, i onda imas sistem kako da zaprzis to u jedan file s unique IDom tvog uredjaja. Dakle ako ti frend ima isti taj uredjaj, i ima sve te mape, samo prebaciti file s mapom na tvoj uredjaj nece bas nista napraviti.
Inace se nisam time bavio, ali spletom okolnosti (stari ga kupio) sam morao prokuziti, jer su mu trebale mape, a kupio ga djaba, naravno bez mapa. Tako da se to sve moze skuziti u pol sata prckanja.
A importiranje mislim da sljaka iz google eartha, ali neznam zasto bi to radio? Route planer na garminu super radi.
|
|
|
Loyalty above all, except honor !
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
| Skok na forum | Forum Permissions ![]() Ti ne možeš poslati nove teme u ovom forumu Ti ne možeš odgovoriti na teme u ovom forumu Ti ne možeš brisati svoje poruke u ovom forumu Ti ne možeš editirati svoje poruke u ovom forumu Ti ne možeš kreirati ankete u ovom forumu Ti ne možeš glasati u anketama u ovom forumu |