NetEkipa.com Početna strana
Forum početak Forum početak > NetEkipa Forum > Test
  Aktivne teme Aktivne teme
  FAQ FAQ  Pretraži forum   Registracija Registracija  Login Login

Garmin

Odgovori Odgovori
Autor
Poruka
  Tema Traži Tema Traži  Topic Options Topic Options
soraya View Drop Down
NetEkipa WoW
NetEkipa WoW

Pristupio/la: 08-Veljača-2008
Online Status: Offline
  Citiram soraya Citiram  OdgovoriOdgovor Direct Link To This Post Tema: Garmin
    Poslan: 13-Svibanj-2010 u 06:34
Bok Vipko

Evo dobio sam Garmin Nuvi 1250 gps ali nažalost bez cd-a i ostale stvari šta ide uz to osim papirologije.

Evo šta me muči:

Navodno se može u Google Earth ili nekom sličnom progarmu napraviti ruta i uploadati na Garmin ali fali mi Mapsource  ili sličan program koji ne mogu skinut, a  navodno sam to triba dobit sa uređajem. E sad imaš ti kakve ideje kako uploadati gpx rute na gps ?  (kabel sam već kupio)

Thx i pozdrav

Undead Mage & Nigh Elf Hunter
Natrag na vrh
Vipko View Drop Down
Admin
Admin

Pristupio/la: 13-Listopad-2003
Online Status: Offline
  Citiram Vipko Citiram  OdgovoriOdgovor Direct Link To This Post Poslan: 13-Svibanj-2010 u 07:29
Map source nisam siguran jel dobijes s uredjajem ali mape definitivno ne dobijes. To je ono sto dize cijenu uredjaja. Ali hvala bogu na torentima, tako da tamo imas sve, skines to, skines mape, skines neki adria route ili nesto za mape hrvatske, bosne, slovenije, i onda imas sistem kako da zaprzis to u jedan file s unique IDom tvog uredjaja. Dakle ako ti frend ima isti taj uredjaj, i ima sve te mape, samo prebaciti file s mapom na tvoj uredjaj nece bas nista napraviti.

Inace se nisam time bavio, ali spletom okolnosti (stari ga kupio) sam morao prokuziti, jer su mu trebale mape, a kupio ga djaba, naravno bez mapa. Tako da se to sve moze skuziti u pol sata prckanja.

A importiranje mislim da sljaka iz google eartha, ali neznam zasto bi to radio? Route planer na garminu super radi.
Loyalty above all, except honor !
Natrag na vrh
 Odgovori Odgovori

Skok na forum Forum Permissions View Drop Down