![]() |
Program sa snimanje in game |
Odgovori
|
| Autor | |
Đuka
NetEkipa WoW Pristupio/la: 22-Studeni-2009 Lokacija: Zagreb Online Status: Offline Poruke: 15 |
Citiram Odgovor
Tema: Program sa snimanje in gamePoslan: 10-Svibanj-2010 u 20:09 |
|
Nisam bio siguran di da postavim ovu temu pa mi se ovdje cinilo najblize.
Neznam dali ima ko iskustva koji je najbolji program za snimanje in game videa recimo wow-a. Za editiranje i slaganje imam sony vegas 9.0 koji je prilicno dobar i jako sam zadovoljan njime no nikako nemogu naci neki dobar program za snimanje videa. Pokuso sam sa Game cam, Cam studio, Snag It, Fraps. Da za svakog objasnim problem:
Editiran od Đuka - 10-Svibanj-2010 u 22:26 |
|
![]() |
|
raven
Korisnikov Profil
Pošalji PM poruku
Pronađi njegove postove
Posjte korisnikov web
Dodaj u Buddy List-u
Zlatni Član
Pristupio/la: 13-Listopad-2003 Lokacija: Croatia Online Status: Offline Poruke: 926 |
Citiram Odgovor
Poslan: 10-Svibanj-2010 u 23:02 |
|
Probao sam (davno) sve od Camtasie do VirtualDuba capture, i nekako mi se Fraps cini najbolji. Istina je da je žderač prostora i da za ikakav koristan capture moras imat bar 50ak GB ali ima apsolutno najbolji kvalitet.
Razlog tome je jako mali stupanj kompresije sto dovodi do žderanja mjesta. GamCam je ok za neke rezolucije tipa 320* i sl (mozes mu namjestat codece i stupanj kompreije po volji), ali ako hoces bolji kvalitet sa GameCam - imat ces lag/trzanje u igri. Ako ti je za youtube, mislim da je GameCam ok, pri tim rezolucijama (320 ili 480 *) se ne osjeti trzanje u igri, ai ako ti je za HDyoutube ili za neki cool filmic za download - moj izbor bi bio ipak Fraps Probaj BlazeMedia mozda.. ili po redu :) ps. napisao sam puno veci reply, i onda sam slucajno klikno forward ili backward botun na hebenom logitechu i guess what (whussh gone) ... aliu sad vise NIKAD se to nece dogoditi ![]() Editiran od raven - 10-Svibanj-2010 u 23:07 |
|
|
When someone leaves EVE to go play WoW the average IQ of both player bases increase
|
|
![]() |
|
Đuka
NetEkipa WoW Pristupio/la: 22-Studeni-2009 Lokacija: Zagreb Online Status: Offline Poruke: 15 |
Citiram Odgovor
Poslan: 11-Svibanj-2010 u 08:13 |
|
Hvala,a nista onda cu ic sa game cam i smanjit rezoluciju :).
Editiran od Đuka - 11-Svibanj-2010 u 08:16 |
|
![]() |
|
Odgovori
|
| Skok na forum | Forum Permissions ![]() Ti ne možeš poslati nove teme u ovom forumu Ti ne možeš odgovoriti na teme u ovom forumu Ti ne možeš brisati svoje poruke u ovom forumu Ti ne možeš editirati svoje poruke u ovom forumu Ti ne možeš kreirati ankete u ovom forumu Ti ne možeš glasati u anketama u ovom forumu |