NetEkipa.com Početna strana
Forum početak Forum početak > NetEkipa Forum > DivX i DVD
  Aktivne teme Aktivne teme
  FAQ FAQ  Pretraži forum   Registracija Registracija  Login Login

Program sa snimanje in game

Odgovori Odgovori
Autor
Poruka
  Tema Traži Tema Traži  Topic Options Topic Options
Đuka View Drop Down
NetEkipa WoW
NetEkipa WoW

Pristupio/la: 22-Studeni-2009
Online Status: Offline
  Citiram Đuka Citiram  OdgovoriOdgovor Direct Link To This Post Tema: Program sa snimanje in game
    Poslan: 10-Svibanj-2010 u 20:09
Nisam bio siguran di da postavim ovu temu pa mi se ovdje cinilo najblize.

Neznam dali ima ko iskustva koji je najbolji program za snimanje in game videa recimo wow-a.
Za editiranje i slaganje imam sony vegas 9.0 koji je prilicno dobar i jako sam zadovoljan njime no nikako nemogu naci neki dobar program za snimanje videa.
Pokuso sam sa Game cam, Cam studio, Snag It, Fraps.

Da za svakog objasnim problem:
  • Game cam previse ali previse mjesta na disku mi zauzima i dosta koci racunalo.
  • Cam studio je zapravo prilicno dobar, ali kvaliteta je cak i ispod prosjecna jako losa slika i kad sam ga ostavio da snima sat vremena jednostavno nije nista spremio neznam zasto.
  • Snag It imam problem pa ako ko zna kako da to rijesim kad god prekinem snimanje jednostavno se ugasi i ne napravi nista gledo na netu neam ideje.
  • Fraps jako dobar kvaliteta videa odlicna, ne laga niti mrvicu, ali strasno puno zauzima mjesta ovi prije navedeni nisu mu ni do koljena, neznam 5 min vise od Gb.
Znaci dali znate neki dobar program, mozda koristite koji ili ja jednostavno neznam podesiti gore navedene pa mi zato tako puno gucu prostora. Da napomenem gledo sam tutoriale i mislim da sam ih dobro podesio, naglasak na mislim.

Editiran od Đuka - 10-Svibanj-2010 u 22:26
Natrag na vrh
raven View Drop Down
Zlatni Član
Zlatni Član

Pristupio/la: 13-Listopad-2003
  Citiram raven Citiram  OdgovoriOdgovor Direct Link To This Post Poslan: 10-Svibanj-2010 u 23:02
Probao sam (davno) sve od Camtasie do VirtualDuba capture, i nekako mi se Fraps cini najbolji. Istina je da je žderač prostora i da za ikakav koristan capture moras imat bar 50ak GB ali ima apsolutno najbolji kvalitet.
Razlog tome je jako mali stupanj kompresije sto dovodi do žderanja mjesta. GamCam je ok za neke rezolucije tipa 320* i sl (mozes mu namjestat codece i stupanj kompreije po volji), ali ako hoces bolji kvalitet sa GameCam - imat ces lag/trzanje u igri.

Ako ti je za youtube, mislim da je GameCam ok, pri tim rezolucijama (320 ili 480 *) se ne osjeti trzanje u igri, ai ako ti je za HDyoutube ili za neki cool filmic za download - moj izbor bi bio ipak Fraps

Probaj BlazeMedia mozda.. ili po redu :)

ps. napisao sam puno veci reply, i onda sam slucajno klikno forward ili backward botun  na hebenom logitechu i guess what (whussh gone) ... aliu sad vise NIKAD se to nece dogoditi Evil%20Smile

Editiran od raven - 10-Svibanj-2010 u 23:07
When someone leaves EVE to go play WoW the average IQ of both player bases increase
Natrag na vrh
Đuka View Drop Down
NetEkipa WoW
NetEkipa WoW

Pristupio/la: 22-Studeni-2009
  Citiram Đuka Citiram  OdgovoriOdgovor Direct Link To This Post Poslan: 11-Svibanj-2010 u 08:13
Hvala,a nista onda cu ic sa game cam i smanjit rezoluciju :).

Editiran od Đuka - 11-Svibanj-2010 u 08:16
Natrag na vrh
 Odgovori Odgovori

Skok na forum Forum Permissions View Drop Down