![]() |
SWTOR |
Odgovori
|
| Autor | |
Neboo
Korisnikov Profil
Pošalji PM poruku
Pronađi njegove postove
Posjte korisnikov web
Dodaj u Buddy List-u
NetEkipa WoW*
Pristupio/la: 23-Studeni-2006 Lokacija: Croatia Online Status: Offline Poruke: 337 |
Citiram Odgovor
Tema: SWTORPoslan: 03-Studeni-2009 u 08:52 |
![]() |
|
raven
Korisnikov Profil
Pošalji PM poruku
Pronađi njegove postove
Posjte korisnikov web
Dodaj u Buddy List-u
Zlatni Član
Pristupio/la: 13-Listopad-2003 Lokacija: Croatia Online Status: Offline Poruke: 926 |
Citiram Odgovor
Poslan: 03-Studeni-2009 u 10:48 |
|
Sad sam malo zbunjen ovim likom, jeli to izlazi, jeli izaslo, jeli to warepure.. skuzio sam samo da je starwars, daj nebo objasni ukratko.
|
|
|
When someone leaves EVE to go play WoW the average IQ of both player bases increase
|
|
![]() |
|
Vipko
Korisnikov Profil
Pošalji PM poruku
Pronađi njegove postove
Posjte korisnikov web
Dodaj u Buddy List-u
Admin
Pristupio/la: 13-Listopad-2003 Lokacija: Trogir Online Status: Offline Poruke: 1943 |
Citiram Odgovor
Poslan: 03-Studeni-2009 u 11:05 |
|
Izlazi. Ja to isto cekam ko ozebli sunce :) Lucas to radi skupa s BioWareom (SW KOTOR serijal) tako da bi kao trebalo biti dobro. Mozda mi dopuste da svog jedi-a lvl90 prebacim s SW Galaksyes :)))
Trebalo bi toko 2010 izaci.
|
|
|
Loyalty above all, except honor !
|
|
![]() |
|
soraya
NetEkipa WoW Pristupio/la: 08-Veljača-2008 Lokacija: Poreč Online Status: Offline Poruke: 268 |
Citiram Odgovor
Poslan: 03-Studeni-2009 u 12:12 |
|
Kako volim Star Wars
- idem se podić onu crtanu verziju - nisam još to pogeldaohttp://www.youtube.com/watch?v=DOvbv-LkK6w |
|
![]() |
|
Neboo
Korisnikov Profil
Pošalji PM poruku
Pronađi njegove postove
Posjte korisnikov web
Dodaj u Buddy List-u
NetEkipa WoW*
Pristupio/la: 23-Studeni-2006 Lokacija: Croatia Online Status: Offline Poruke: 337 |
Citiram Odgovor
Poslan: 03-Studeni-2009 u 12:22 |
|
Ukratko kada ovo izađe mislim da su wow-u odbrojani dani... AKo negdje ne zbucaju. :)
http://www.youtube.com/watch?v=krIDPHjmrAo http://www.youtube.com/watch?v=rHicEVREAAk http://www.youtube.com/watch?v=FdpVhRmH7Hg |
|
![]() |
|
raven
Korisnikov Profil
Pošalji PM poruku
Pronađi njegove postove
Posjte korisnikov web
Dodaj u Buddy List-u
Zlatni Član
Pristupio/la: 13-Listopad-2003 Lokacija: Croatia Online Status: Offline Poruke: 926 |
Citiram Odgovor
Poslan: 03-Studeni-2009 u 14:20 |
|
Jos jedan (sorry, ali moram reć) "wow-killer"
![]() Šala mala ali dvi stvari koje dobar mmo mora imat da uspije su: 1) brz/stručan customer support (copy/paste odgovor u prvih sat vremena) 2) programerska podrška (aka. ne stavljat alfa verziju igre u prodaju). To je ovo što je ubilo Conana, to je ono sta je falilo WH40k jer nitko ne zeli igrat novi mmo, koji dan nakon izlaska ima 1+GB patch ili čeka na tiket 7+ dana, da ne spominjemo da na službenim stranicama ni traga ni glasa problemima, a na forumima "nestaju" postovi. Mislim da bi igra mogla čak i uspijeti ako LA uspije organizirat dobar customer support koji ce u početku raditi 25/7 i ako BW napravi igru sa ne-previse bugova. Ipak je SW populacija malo starija populacija od "pwned" wow igrača, što znači da će većinu zanimat igra, a dalje je na LA&BW da zadrže ljude. Bar će me zaintrigirat misec-dva sigurno :) |
|
|
When someone leaves EVE to go play WoW the average IQ of both player bases increase
|
|
![]() |
|
Vipko
Korisnikov Profil
Pošalji PM poruku
Pronađi njegove postove
Posjte korisnikov web
Dodaj u Buddy List-u
Admin
Pristupio/la: 13-Listopad-2003 Lokacija: Trogir Online Status: Offline Poruke: 1943 |
Citiram Odgovor
Poslan: 03-Studeni-2009 u 14:31 |
|
Da, ali mene dosta zanima kako ce rijesiti pve. Recimo u starwars galaksy postoje instance, postoji pve, ali svaki pve se svodi na tank&spank. A to mi je dosadno. Ocu kul bosseve, s kul taktikama i zajebancijama, ne samo tank&spank.
|
|
|
|
|
![]() |
|
raven
Korisnikov Profil
Pošalji PM poruku
Pronađi njegove postove
Posjte korisnikov web
Dodaj u Buddy List-u
Zlatni Član
Citiram Odgovor
Poslan: 03-Studeni-2009 u 14:38 |
Šteta da je ovo samo trailer, a ne ingame trailer ali je definitivno mamac za mase ![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
raven
Korisnikov Profil
Pošalji PM poruku
Pronađi njegove postove
Posjte korisnikov web
Dodaj u Buddy List-u
Zlatni Član
Citiram Odgovor
Poslan: 03-Studeni-2009 u 14:47 |
Ako igra bude većinom PVE orjentirana mislim da neće dugo opstat, pve bi trebao bit samo način za sakupljanje sredstava za pvp, bila riječ o kopanju/rafiniranju kristala za "pju-pju lajtsejbr" bilo to searching/mining metala za interceptore ili grindanje novca za kupovinu opakih "ajhekol kompjutera". Da bi bilo zanimljivo (i jeftino developerima) igra se mora bazirat na pvp-u, a uovom slučaju je to dark-sajd protiv mare-đedajke, znači iskorisit pvp samo da zaintrigiraš ljude i navučes ih u pvp. Sam pvp je skup developerima i dosadan igračima. .. dem, pa kako me LA&BW jos nisu otkrili ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
ccfly
NetEkipa WoW Pristupio/la: 17-Studeni-2007 Online Status: Offline Poruke: 88 |
Citiram Odgovor
Poslan: 13-Sječanj-2010 u 21:35 |
|
btw sluzbeno 2011 je izlazak iako se nagadjalo 10mj 2010 ali je ea rekao nooop
|
|
![]() |
|
Tonoga
NetEkipa WoW Pristupio/la: 16-Rujan-2008 Lokacija: Solin Online Status: Offline Poruke: 52 |
Citiram Odgovor
Poslan: 14-Sječanj-2010 u 18:27 |
a bilo se nagadjalo svašta nešto...
|
|
![]() |
|
ccfly
NetEkipa WoW Pristupio/la: 17-Studeni-2007 Online Status: Offline Poruke: 88 |
Citiram Odgovor
Poslan: 14-Sječanj-2010 u 21:06 |
|
a kako se prica po forumu izgleda da su napustili stari engine (od kotora)
a po svemu su trebali zavrsiti ju i prije 10 mj ali ea je rekao da moraju i graficki biti no1 pa sad imaju novi engine sad koji i dali ce to raditi jos cekamo :))) |
|
![]() |
|
Tonoga
NetEkipa WoW Pristupio/la: 16-Rujan-2008 Lokacija: Solin Online Status: Offline Poruke: 52 |
Citiram Odgovor
Poslan: 15-Sječanj-2010 u 09:26 |
![]() |
|
raven
Korisnikov Profil
Pošalji PM poruku
Pronađi njegove postove
Posjte korisnikov web
Dodaj u Buddy List-u
Zlatni Član
Citiram Odgovor
Poslan: 15-Sječanj-2010 u 16:53 |
|
Dark side, naravno
![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
Yellowprince
NetEkipa WoW
Pristupio/la: 21-Veljača-2010 Lokacija: Krizevci Online Status: Offline Poruke: 1 |
Citiram Odgovor
Poslan: 07-Travanj-2010 u 09:42 |
|
rekli su da izlazi u ljeto 2011
|
|
![]() |
|
Nasuke
NetEkipa WoW
Pristupio/la: 08-Travanj-2010 Lokacija: Zaprešić Online Status: Offline Poruke: 20 |
Citiram Odgovor
Poslan: 09-Travanj-2010 u 12:20 |
|
vrijedi cekat to... jer kad takve dvije velike firme rade na igrici onda znas da ce bit odlicna
![]() |
|
![]() |
|
Neboo
Korisnikov Profil
Pošalji PM poruku
Pronađi njegove postove
Posjte korisnikov web
Dodaj u Buddy List-u
NetEkipa WoW*
Citiram Odgovor
Poslan: 11-Srpanj-2010 u 15:09 |
|
|
![]() |
|
Neboo
Korisnikov Profil
Pošalji PM poruku
Pronađi njegove postove
Posjte korisnikov web
Dodaj u Buddy List-u
NetEkipa WoW*
Citiram Odgovor
Poslan: 25-Kolovoz-2010 u 13:27 |
|
|
![]() |
|
Vipko
Korisnikov Profil
Pošalji PM poruku
Pronađi njegove postove
Posjte korisnikov web
Dodaj u Buddy List-u
Admin
Citiram Odgovor
Poslan: 25-Kolovoz-2010 u 17:12 |
|
Hmmmm moram priznat da sam malo razocaran ovim space combatom. Naime u StarWars: Galaksyes, cpace combat je bio skoro kao zasebna igra. Ljudi su igrali SWG samo radi toga space dijela (naravno, postojala je profesija pilot, ili kao sekundarna profesija za ostale glavne profesije). To je izgledalo kao X-Wing: Alliance u MMO. Stvarno je bolnica bilo, sastavljati svoj brod, kupovati blueprinte, pa svaki dio broda ugradjivati, upgrejdati i sl. Ali moguce da ce i ovo biti tako samo da su ovo pokazivali pogled iz vana :)
|
|
|
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
| Skok na forum | Forum Permissions ![]() Ti ne možeš poslati nove teme u ovom forumu Ti ne možeš odgovoriti na teme u ovom forumu Ti ne možeš brisati svoje poruke u ovom forumu Ti ne možeš editirati svoje poruke u ovom forumu Ti ne možeš kreirati ankete u ovom forumu Ti ne možeš glasati u anketama u ovom forumu |