NetEkipa.com Početna strana
Forum početak Forum početak > NetEkipa Forum > Igre
  Aktivne teme Aktivne teme
  FAQ FAQ  Pretraži forum   Registracija Registracija  Login Login

SWTOR

Odgovori Odgovori
Autor
Poruka
  Tema Traži Tema Traži  Topic Options Topic Options
Neboo View Drop Down
NetEkipa WoW*
NetEkipa WoW*

Pristupio/la: 23-Studeni-2006
Online Status: Offline
  Citiram Neboo Citiram  OdgovoriOdgovor Direct Link To This Post Tema: SWTOR
    Poslan: 03-Studeni-2009 u 08:52
Natrag na vrh
raven View Drop Down
Zlatni Član
Zlatni Član

Pristupio/la: 13-Listopad-2003
  Citiram raven Citiram  OdgovoriOdgovor Direct Link To This Post Poslan: 03-Studeni-2009 u 10:48
Sad sam malo zbunjen ovim likom, jeli to izlazi, jeli izaslo, jeli to warepure.. skuzio sam samo da je starwars, daj nebo objasni ukratko.
When someone leaves EVE to go play WoW the average IQ of both player bases increase
Natrag na vrh
Vipko View Drop Down
Admin
Admin

Citiram Vipko Citiram  OdgovoriOdgovor Direct Link To This Post Poslan: 03-Studeni-2009 u 11:05
Izlazi. Ja to isto cekam ko ozebli sunce :) Lucas to radi skupa s BioWareom (SW KOTOR serijal) tako da bi kao trebalo biti dobro. Mozda mi dopuste da svog jedi-a lvl90 prebacim s SW Galaksyes :)))

Trebalo bi toko 2010 izaci.
Loyalty above all, except honor !
Natrag na vrh
soraya View Drop Down
NetEkipa WoW
NetEkipa WoW

Pristupio/la: 08-Veljača-2008
  Citiram soraya Citiram  OdgovoriOdgovor Direct Link To This Post Poslan: 03-Studeni-2009 u 12:12
Kako volim Star Wars  Wink  - idem se podić onu crtanu verziju - nisam još to pogeldao

http://www.youtube.com/watch?v=DOvbv-LkK6w

Undead Mage & Nigh Elf Hunter
Natrag na vrh
Neboo View Drop Down
NetEkipa WoW*
NetEkipa WoW*

Citiram Neboo Citiram  OdgovoriOdgovor Direct Link To This Post Poslan: 03-Studeni-2009 u 12:22
Ukratko kada ovo izađe mislim da su wow-u odbrojani dani... AKo negdje ne zbucaju. :)
http://www.youtube.com/watch?v=krIDPHjmrAo
http://www.youtube.com/watch?v=rHicEVREAAk
http://www.youtube.com/watch?v=FdpVhRmH7Hg

Natrag na vrh
raven View Drop Down
Zlatni Član
Zlatni Član

Citiram raven Citiram  OdgovoriOdgovor Direct Link To This Post Poslan: 03-Studeni-2009 u 14:20
Jos jedan (sorry, ali moram reć) "wow-killer" LOL

Šala mala ali dvi stvari koje dobar mmo mora imat da uspije su: 1) brz/stručan customer support (copy/paste odgovor u prvih sat vremena) 2) programerska podrška (aka. ne stavljat alfa verziju igre u prodaju). To je ovo što je ubilo Conana, to je ono sta je falilo WH40k jer nitko ne zeli igrat novi mmo, koji dan nakon izlaska ima 1+GB patch ili čeka na tiket 7+ dana, da ne spominjemo da na službenim stranicama ni traga ni glasa problemima, a na forumima "nestaju" postovi.

Mislim da bi igra mogla čak i uspijeti ako LA uspije organizirat dobar customer support koji ce u početku raditi 25/7 i ako BW napravi igru sa ne-previse bugova. Ipak je SW populacija malo starija populacija od "pwned" wow igrača, što znači da će većinu zanimat igra, a dalje je na LA&BW da zadrže ljude.

Bar će me zaintrigirat misec-dva sigurno :)
When someone leaves EVE to go play WoW the average IQ of both player bases increase
Natrag na vrh
Vipko View Drop Down
Admin
Admin

Citiram Vipko Citiram  OdgovoriOdgovor Direct Link To This Post Poslan: 03-Studeni-2009 u 14:31
Da, ali mene dosta zanima kako ce rijesiti pve. Recimo u starwars galaksy postoje instance, postoji pve, ali svaki pve se svodi na tank&spank. A to mi je dosadno. Ocu kul bosseve, s kul taktikama i zajebancijama, ne samo tank&spank.
Natrag na vrh
raven View Drop Down
Zlatni Član
Zlatni Član

Citiram raven Citiram  OdgovoriOdgovor Direct Link To This Post Poslan: 03-Studeni-2009 u 14:38
Orginalno postano od soraya

Kako volim Star Wars  Wink  - idem se podić onu crtanu verziju - nisam još to pogeldao

http://www.youtube.com/watch?v=DOvbv-LkK6w

Šteta da je ovo samo trailer, a ne ingame trailer ali je definitivno mamac za mase Wink
Natrag na vrh
raven View Drop Down
Zlatni Član
Zlatni Član

Citiram raven Citiram  OdgovoriOdgovor Direct Link To This Post Poslan: 03-Studeni-2009 u 14:47
Orginalno postano od Vipko

Da, ali mene dosta zanima kako ce rijesiti pve. Recimo u starwars galaksy postoje instance, postoji pve, ali svaki pve se svodi na tank&spank. A to mi je dosadno. Ocu kul bosseve, s kul taktikama i zajebancijama, ne samo tank&spank.

Ako igra bude većinom PVE orjentirana mislim da neće dugo opstat, pve bi trebao bit samo način za sakupljanje sredstava za pvp, bila riječ o kopanju/rafiniranju kristala za "pju-pju lajtsejbr" bilo to searching/mining metala za interceptore ili grindanje novca za kupovinu opakih "ajhekol kompjutera".

Da bi bilo zanimljivo (i jeftino developerima) igra se mora bazirat na pvp-u, a uovom slučaju je to dark-sajd protiv mare-đedajke, znači iskorisit pvp samo da zaintrigiraš ljude i navučes ih u pvp. Sam pvp je skup developerima i dosadan igračima.

.. dem, pa kako me LA&BW jos nisu otkrili LOLLOLLOLLOLLOLLOL
Natrag na vrh
ccfly View Drop Down
NetEkipa WoW
NetEkipa WoW

Pristupio/la: 17-Studeni-2007
  Citiram ccfly Citiram  OdgovoriOdgovor Direct Link To This Post Poslan: 13-Sječanj-2010 u 21:35
btw sluzbeno 2011 je izlazak iako se nagadjalo 10mj 2010 ali je ea  rekao  nooop

Natrag na vrh
Tonoga View Drop Down
NetEkipa WoW
NetEkipa WoW

Pristupio/la: 16-Rujan-2008
  Citiram Tonoga Citiram  OdgovoriOdgovor Direct Link To This Post Poslan: 14-Sječanj-2010 u 18:27
Orginalno postano od ccfly

btw sluzbeno 2011 je izlazak iako se nagadjalo 10mj 2010 ali je ea  rekao  nooop

a bilo se nagadjalo svašta nešto... Angry

Natrag na vrh
ccfly View Drop Down
NetEkipa WoW
NetEkipa WoW

Pristupio/la: 17-Studeni-2007
  Citiram ccfly Citiram  OdgovoriOdgovor Direct Link To This Post Poslan: 14-Sječanj-2010 u 21:06
a kako se prica po forumu  izgleda da  su napustili stari engine  (od kotora)
a po svemu su trebali zavrsiti ju i prije 10 mj  ali ea je rekao da moraju i graficki biti no1
pa sad imaju novi engine  sad koji i dali ce to raditi jos cekamo :)))

Natrag na vrh
Tonoga View Drop Down
NetEkipa WoW
NetEkipa WoW

Pristupio/la: 16-Rujan-2008
  Citiram Tonoga Citiram  OdgovoriOdgovor Direct Link To This Post Poslan: 15-Sječanj-2010 u 09:26
Natrag na vrh
raven View Drop Down
Zlatni Član
Zlatni Član

Citiram raven Citiram  OdgovoriOdgovor Direct Link To This Post Poslan: 15-Sječanj-2010 u 16:53
Dark side, naravno  Big%20smile
Natrag na vrh
Yellowprince View Drop Down
NetEkipa WoW
NetEkipa WoW

Pristupio/la: 21-Veljača-2010
  Citiram Yellowprince Citiram  OdgovoriOdgovor Direct Link To This Post Poslan: 07-Travanj-2010 u 09:42
rekli su da izlazi u ljeto 2011 Cry
Natrag na vrh
Nasuke View Drop Down
NetEkipa WoW
NetEkipa WoW

Pristupio/la: 08-Travanj-2010
  Citiram Nasuke Citiram  OdgovoriOdgovor Direct Link To This Post Poslan: 09-Travanj-2010 u 12:20
vrijedi cekat to... jer kad takve dvije velike firme rade na igrici onda znas da ce bit odlicna Thumbs%20Up
Natrag na vrh
Neboo View Drop Down
NetEkipa WoW*
NetEkipa WoW*

Citiram Neboo Citiram  OdgovoriOdgovor Direct Link To This Post Poslan: 11-Srpanj-2010 u 15:09
Natrag na vrh
Neboo View Drop Down
NetEkipa WoW*
NetEkipa WoW*

Citiram Neboo Citiram  OdgovoriOdgovor Direct Link To This Post Poslan: 25-Kolovoz-2010 u 13:27
Natrag na vrh
Vipko View Drop Down
Admin
Admin

Citiram Vipko Citiram  OdgovoriOdgovor Direct Link To This Post Poslan: 25-Kolovoz-2010 u 17:12
Hmmmm moram priznat da sam malo razocaran ovim space combatom. Naime u StarWars: Galaksyes, cpace combat je bio skoro kao zasebna igra. Ljudi su igrali SWG samo radi toga space dijela (naravno, postojala je profesija pilot, ili kao sekundarna profesija za ostale glavne profesije). To je izgledalo kao X-Wing: Alliance u MMO. Stvarno je bolnica bilo, sastavljati svoj brod, kupovati blueprinte, pa svaki dio broda ugradjivati, upgrejdati i sl. Ali moguce da ce i ovo biti tako samo da su ovo pokazivali pogled iz vana :)
Natrag na vrh
 Odgovori Odgovori

Skok na forum Forum Permissions View Drop Down