NetEkipa Gallery Home Page

English
  Friday, January 19, 2018  Vi ste logirani kao: Gost
Informacije o updejtima...
Dobrodošli u NetEkipa Galeriju

Lijepi pozdrav ,
Ovo je nova aplikacija na NetEkipa.com. NetEkipa Galerija je pisana otprilike mjesec dana i mislim da sam sve iztestirao tako da se moze pustiti u produkciju. Od izlaska aplikacije se rade updejti te te updejte mozete vidjeti i procitati klikom na gore link "Smart Gallery v0.5". Ali najprije da objasnim cijelu ideju iza toga i sistem kako to radi. Ideja je da se ovdije skupljaju slike iz raznoraznih područja i kategorija. Nekakav globalni katalog dobrih i kvalitetnih slika. Bilo snimane s digitalca ili skinute s neta, samo da su sto kvalitetnjie i zanimljivije. SVI koji su registrirani na NetEkipa.com imaju nekoliko mogucnosti: uploadanje slika, zatražiti novu kategoriju, novu podktegoriju, glasati za slike, pisati komentare za slike, slati razglednice i osvajati nagrade :)

Sve sto se napravi s vase strane mora proci kroz verifikaciju koja traje jako kratko vrijeme. Da objasnim: vi npr. zatrazite novu kategoriju ili podkategoriju i kada ste je zatrazili ona se nece odmah pojaviti nego ce cekati da je odobri netko od admina NetEkipe. Ista stvar je s slikama, kada se uploada, ona nece biti odmah vidljiva nego opet je potrebno da admin odobri tu sliku. Ovo je napravljeno radi toga da nebi nastao rusvaj s kategorijama i podkategorijama, a o slikama necu niti govoriti. Jos samo sto nam treba da se neko dijete za racunalom igra s galerijom. U svakom slucaju nece biti problema s odobravanjima. To je tu samo da se vidi ko je zatrazio koju kategoriju ili podkategoriju i ako je potrebno neke male izmjene u naslovu ili opisu staviti.
Spomenuo sam bio i nagradne igre. Ovo ce se odrzavati svaki tjedan ili dva tjedna (ovisno o interesu ljudi i uploadanju novih slika). Dakle slika s najvecim brojem glasova - pobjeđuje. Pojedina slika može samo jednom osvojiti nagradu. Dakle slika s ocijenom 4.8 i 5 glasova ce biti losija od slike s 4.5 i 10 glasova. Nagrade su malene stvari koje vesele covijeka i jedino nesto sto NetEkipa moze ponuditi - SMS krediti :) Ovisno o vremenskom periodu i konkurenciji nagrade ce se kretati od 5 do 20 SMS kredita, a ako bude interes veci to se lako promijeni :) Svako glasanje se logira, te bilokakva mutež s glasovima da se dobiju nagrade diskvalificiraju tog korisnika te mu se brisu sve slike.
Posljednji pobjednik
User:
jadra
Datum:
24-5-2007
Nagrada:
10 SMS poruka
Glavna ideja je da se zabavimo i da uzivamo u dobrim fotkama. Radi toga sam dodao i opciju dodavanja komentara na sliku. Tako da bilo tko moze napisati komentar za sliku, pa neko drugi isto komentar ili komentar na komentar, tako da se razvije diskusija.

By:
Vipko
Klikova:
328
Ocijena:
  (4)
Glasova:
3
By:
Vipko
Klikova:
588
Ocijena:
  (3.3)
Glasova:
3
By:
Vipko
Klikova:
711
Ocijena:
  (3)
Glasova:
3

Korisnik Kategorija PodKategorija Vrijeme
Vipko Putovanja Tour de Croatia 2008 11/9/2008 8:10:00 PM
Vipko Putovanja Viška regata 2008 10/25/2008 6:03:00 PM
Vipko Putovanja Rafting 2008 7/6/2008 7:16:00 PM
Vipko NetEkipa Galerije Vipko rodjendan 2008 6/4/2008 11:54:00 AM
Vipko Putovanja Zagreb Autoshow 2008 4/8/2008 6:08:00 PM